Interieurstilist

Een ander woord wat veel gebruikt wordt voor een interieurarchitect is interieurstilist. Een interieurstilist kan je helpen om je woning op de juiste manier in te richten en mooi te maken. De juiste combinaties van kleuren, meubels, gordijnen, jaloezieën, tegels, kasten, stoelen, verlichting en behang of andere wandbekleding. Een interieurstilist kan je helpen om de juiste keuzes te maken. Je hoeft zelf niet uren na te denken over wat je allemaal kunt doen en laten doen. Het is mooi om te zien hoe je een mooie woning kunt krijgen waar je iedere dag volop van kunt genieten. Een sfeervol huis helemaal naar jouw wensen en naar jouw stijl.

Een mooie woning!

Als je thuis komt dan wil je natuurlijk heerlijk ontspannen. Je wilt je weer opladen voor de volgende dag en genieten van je eigen plekje. Een huis moet geen huis zijn, maar een thuis. Met de hulp van een interieurstilist is het mogelijk om dit te realiseren. Je hoeft niet zelf urenlang door magazines te bladeren of naar televisieprogramma’s van make-overs te kijken. Je kunt het allemaal uitbesteden aan de interieurstilist.

Een nieuw huis of een make-over?

Je kunt een interieurstilist inhuren als je naar een nieuwe woning gaat. Ook kun je een interieurstilist inschakelen als je jouw huis een make-over wilt geven. Je kunt een compleet plan voor het hele huis maken en vervolgens stap voor stap je huis veranderen. Hierdoor blijven de kosten beheersbaar (als dit nodig is). Ook zorgt het ervoor dat je met een plan het hele huis kunt aanpakken.